vineri, 8 ianuarie 2010

Un an nou, cu bloguri noi

In Anno Domini MMX,
sacerdotali anno,
novam paginam virtualem initio,
cum spe firmissima,
caritate in veritate,
fide antiqua et semper nova.
Deo Gratias!
Omnibus lectoribus, Ad Multos Annos!
Post Scriptum: Nolite timere! Nu toate însemnările vor fi în limbi străine...

8 comentarii:

  1. Ma bucur sa va reintalnesc la un nou inceput. S-auzim de bine si sa ni se implineasca toate proiectele!
    Un An Nou plin de Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  2. E o bucurie si pentru mine! De cand cu renovarile de pe weblog, credeam ca am pierdut si cititorii. Eram cat pe ce sa renunt nu doar la weblog dar si la ideea de blog. Dar salutul Dvs. imi da incredere sa continui.

    Multumesc pentru salut si urari Domnul sa va ocroteasca in Noul An si sa va ajute la implinirea gandurilor bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pr. Blaj Mihaita9 ianuarie 2010 la 15:08

    Bine ai revenit, parinte! Se pare ca noua adresa nu mai apare "periculoasa" pentru proxy server-ul meu, asa ca ma bucur sa te pot urmari si eu. Sa ai, asadar, un an plin cu postari, in tine de Domnul inspirate si, in noi, de nobile ganduri rascolitoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mutumesc, confrate, pentru urari si pentru vizita! Ma bucur ca noua pagina este acceptabila pentru server, cred ca cea veche avea un javascript greu de digerat sau legaturi adaugate.
    Sper sa ne intalnim cat mai des in acest spatiu virtual care sunt convins ca poate contribui la intarirea comuniunii si impartasirea celor "in noi de Domnul inspirate". Asadar, in nomine Domini!

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Pr.Adrian,
    Mă bucur să te regăsesc și chiar pot spune că sunt mândru că cineva din Buruenești (unde - cand abia te nascusei- am activat cu 39 de ani în urmă) și un ex-alumn de la Seminarul din Iași (unde, ajutat de Domnul și atât cât m-am priceput, am avut o umilă slujire) cu credință și osârdie își oferă priceperea spre informarea și luminarea semenilor.
    Sunt sigur că vei continua să oferi gânduri și reflecții utile celor care te prețuiesc și te vor accesa. Mult succes spre slava Domnului și binele cititorilor. Pr.Alois Fechet

    RăspundețiȘtergere
  6. O surpriza mai mult decat placuta, Monseniore! In Anul Preotiei, sa stiti ca i-am amintit deseori pe cei care m-au ajutat sa devin si sa raman preot. Gott vergelt's! Mai poftiti pe la noi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Parinte Adrian, ma bucur sa gasesc din nou idei frumoase, cum este cea despre botez, pe blogul tau. Am citit cu mare placere toate postarile tale. Sper sa gasesc totdeauna ganduri edificatoare si de mare ajutor sufletesc. Doar o remarca as vrea sa fac: ma asteptam ca, printre siturile recomandate, sa apara si Situl Episcopiei de Iasi, ercis.ro!!!!! Apare al Patriarhiei, si nu apare al episcopiei!!!! Toate bune si mult succes! Pr. I. Dorcu

    RăspundețiȘtergere
  8. Va sunt recunoscator pentru elogiul primit si sper sa nu dezamagesc asteptari atat de mari. Cat priveste linkurile exterioare, abia m-am mutat pe aceasta pagina, sunt in casa noua, sa zicem, si inca nu e terminata, n-am pus toate ferestrele spre lume. Vor veni la timpul potrivit. Sa vedeti atunci ce frumos va arata!

    RăspundețiȘtergere

Mulţumesc pentru vizită! De obicei, răspund cu bucurie la comentariile adecvate.